Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City Breeze For Her - deodorant cu pulverizator

Brand: Mexx
Scent City Breeze For Her este exact ceea ce ai nevoie după o zi lungă în oraș aglomerat. Mangaieri vă pară și litchi, reîmprospătare portocaliu situat din nou în cap. Inima poate fi găsit Pitaya,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Scent City Breeze For Her este exact ceea ce ai nevoie după o zi lungă în oraș aglomerat. Mangaieri vă pară și litchi, reîmprospătare portocaliu situat din nou în cap. Inima poate fi găsit Pitaya, bujor si iasomie. Practic, sentimentul de prospețime sporită de mosc, lemn de santal si ambra.

Compoziție

Cap

pere, litchi, portocaliu

inimă

bujor, iasomie, pitaya

Fundație

mosc, ambra, lemn de santal