Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Dior - Spray deodorant

Brand: Dior
Miss Dior parfum este,-chyprově floral parfum de lumină pentru femei de la Dior marca. Este cunoscut ca un parfum clasic conceput pentru folosire zilnica. De la început vă simțiți note proaspete de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Miss Dior parfum este,-chyprově floral parfum de lumină pentru femei de la Dior marca. Este cunoscut ca un parfum clasic conceput pentru folosire zilnica. De la început vă simțiți note proaspete de neroli. În centrul va descoperi o recunoaștere ton blând, care este dominat de trandafiri, baza este format din patchouli parfum.

Parfum original Miss Dior a fost lansat în 1947, acum reprezinta un nou design, cu un dram de chiparoși. A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

neroli

inimă

trandafiri

Fundație

Patchouli