Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Gabriela - EDT

Gabriela Sabatini vine cu un parfum extraordinar  Gabriela Sabatini Miss Gabriela. Acest parfum tinar, feminin este perfect pentru evidențierea carismei naturale. "Parfum plin de viață și temperament… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Gabriela Sabatini vine cu un parfum extraordinar  Gabriela Sabatini Miss Gabriela. Acest parfum tinar, feminin este perfect pentru evidențierea carismei naturale. "Parfum plin de viață și temperament, vesel și jucaus, care ", spune Gabriela Sabatini. Miros de design elegant și feminin este, reflectă ideea tineresc și arome proaspete.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

zmeura, coacaze negre, piper roz

inimă

bujor, iasomie, heliotrop

Fundație

mure, lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde