Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Gabriela Night - EDT

Brand: Gabriela Sabatini Cod: pGS018
Variante produs (2):

Descriere

apă de toaletă ra Gabriela Night este un parfum nou pentru 2014 de Gabriela Sabatini , care se bazează pe original , apă de toaletă ra Gabriel din 2013. Este un parfum tineresc că libertatea și energia a sărbători spiritul vesel al fetelor în pasiunea nopții.

Compoziție

Cap

 

grapefruit roz, passionfruit, coacăze negre

inimă

frezie, iasomie, gardenie, piersica alba

Fundație

lemn de santal, mosc, ambra

Produkt je také v sekcích

Brand: Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini sa născut în 1970 în Buenos Aires, Argentina, și a devenit unul dintre primii celebrități care au adus să comercializeze parfumuri lor. Gabriela Sabatini parfum a fost creat în colaborare cu mai multe parfumieri de renume, cum ar fi. Martin Gras, Dorothee Piot, Harry Fremont, Christophe Raynaud, Francis Deleamont și Gilles Romey.

Gabriela Sabatini
zile
:
ore
:
minute
:
secunde