Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau Bleue - EDP

Brand: Miu Miu
L´Eau Bleue de Miu Miu este un parfum floral-verde pentru femei. Stilul elegant turcoaz și norocul care vă înconjoară vă vor asigura o zi perfectă. Capul mirosului este pur floral și formează vale… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

L´Eau Bleue de Miu Miu este un parfum floral-verde pentru femei. Stilul elegant turcoaz și norocul care vă înconjoară vă vor asigura o zi perfectă. Capul mirosului este pur floral și formează vale chalky. În inima se amestecă flori albe, tonuri verzi, trandafiri sălbatici, iasomie cu picături de rouă. La bază, lemnul rare de lemn acgală și mosc se răspândesc.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

crin din vale

inimă

flori albe, tonuri verzi, trandafiri sălbatici, iasomie, picături de rouă, hediune

Fundație

lemn acgal, mosc

Parametrii

Origine
Italiană