Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miu Miu -EDP

Brand: Miu Miu
Acest parfum exclusiv Miu Miu aceeași marcă a fost introdusă pentru prima dată în 2015 - acesta este un parfum de lux, floral pentru femei. Amestecurile de introducere note de lamaie, bergamot si… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Acest parfum exclusiv Miu Miu aceeași marcă a fost introdusă pentru prima dată în 2015 - acesta este un parfum de lux, floral pentru femei. Amestecurile de introducere note de lamaie, bergamot si lacramioare, apoi jurnalele de cuvânt au format inima piersici, coacaze negre, note verzi, trandafir si iasomie miros și în cele din urmă încoronat akigala de lemn si mosc alb. Răsfățați-vă cu această compoziție unică!

Compoziție

Cap

lamaie, bergamota, lacramioare

Inimă

piersici, coacaze negre, note verzi, trandafir, iasomie

Fundație

mosc alb, akigala lemn

Parametrii

Origine
Italiană