Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Legend Spirit - EDT

Brand: Mont Blanc
Legenda Spirit al brandului Mont Blanc este un parfum proaspat, lemnos pentru bărbați care iubesc aventura si libertate. Parfum urmează Spiritul lui 2011, care este inspirat. Răsfățați-vă într-o… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Legenda Spirit al brandului Mont Blanc este un parfum proaspat, lemnos pentru bărbați care iubesc aventura si libertate. Parfum urmează Spiritul lui 2011, care este inspirat. Răsfățați-vă într-o prospețime că mirosul este literalmente încărcat!

Compoziție

Cap

grapefruit, piper roz, bergamotă

inimă

cardamom, lavanda, note acvatice

Fundație

lemn alb, lemn de casmir, mosc alb, mușchi

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde