Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Patchouli Frunze - EDP

Brand: Montale
Montale Paris Patchouli Leaves este un parfum oriental-lemn atât pentru bărbați cât și pentru femei. A fost fondată de Pierre Montale . Tonurile de mosc sunt amestecate cu vanilie dulce, chihlimbar… Descriere și parametrii

Descriere

Montale Paris Patchouli Leaves este un parfum oriental-lemn atât pentru bărbați cât și pentru femei. A fost fondată de Pierre Montale . Tonurile de mosc sunt amestecate cu vanilie dulce, chihlimbar pur, patchouli și trandafir roșu cretan (labdanum).

Lansat în 2006.

Compoziție

Cap

patchouli, vanilie, mosc, ambră, labdanum

inimă

-

Fundație

-

zile
:
ore
:
minute
:
secunde