Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

White Musk - EDP

Brand: Montale Cod: pMF002
Variante produs (1):

Descriere

ParfumMontale Paris alb Musk este un parfum proaspat, curat pentru bărbați și femei. Parfumul se deschide cu violete delicate, care se transformă treptat într-o respirație pudrového fină. Alb Mosc aduce o senzație de prospețime și luminozitate.

 

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

Bilete violete

inimă

Ylang ylang

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Montale

Acest brand francez a fost infiintata in anul 2003 la Paris parfumier Pierre Montale. Pierre Montale a petrecut mult timp în Arabia Saudită. Acum , mix de arome , însoțite de Orient a devenit parfumul Montale Paris la Montale Paris . Acestea sunt realizate din materiale naturale prețioase la o concentrație ridicată, de aceea, ele au un parfum de durată lungă intensă. Parfum y Montale Paris sunt poțiuni de dragoste, fericire, mister care vin din adâncurile timpului. Fiecare parfum Montale Paris găsi o bucată de istorie magică a Orientului.

Montale
zile
:
ore
:
minute
:
secunde