Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wild Pears - EDP

Brand: Montale
Wild Pears este un parfum fructat floral pentru femei și bărbați. capul de fructe este format din bergamot, pere, inima florală este compusă din crin si Carnation. In bază apoi veti simți un amestec… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Wild Pears este un parfum fructat floral pentru femei și bărbați. capul de fructe este format din bergamot, pere, inima florală este compusă din crin si Carnation. In bază apoi veti simți un amestec de mosc, lemn de santal si vanilie dulce.

 

A fost fabricat de Pierre Montale . Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

bergamot, pere

inimă

crin, garoafa

Fundație

mosc, lemn de santal, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză