Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Name - EDP

Brand: Trussardi Cod: pTR032
Variante produs (2):

Descriere

Încurajat de succesul parfumului    barbatesc My Land din anul  2012  Trussardi  prezinta  pe piata parfumul pentru dame My Name. Ambele parfumuri sunt inspirate de stilul  de viață  italian mai ales din  Milano. My  Land meu este  un parfum proaspăt delicat, floral, cu un gust delicat. Notele de varf sunt prezentate de   flori de  violet albe și heliotrop.  In inima apar note de   liliac, cala si mosc senzual. Notele de bza ambra calda si vanilie dulce.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

violet alb, heliotrop

inimă

cală crin, liliac, mosc

Fundație

ambră, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Trussardi

Trussardi brand a fost fondata in 1911 in Bergamo, Italia. Datorită noilor metode de producție și materiale inovatoare la nivel global a devenit cunoscut si respectat. Trussardi este marca de confort, comoditate și spontaneitate. Dante, tatăl marca Trussardi, sa născut în 1910 în Bergamo, Italia. Face evenimente de afaceri Trussardi intrat mai târziu, nepotul lui Dante Nicola. După moartea subită a lui Dante, în 1970, a preluat afacerea Nicola. Toate forțele implicate în dezvoltarea companiei, care a început să producă produse din piele, sub forma de genti celebre, prima colecție a brandului Trussardi introdus în 1973. În 1999, după moartea lui Nicola angajat tradiție Beatrice și Frencesco. Sub marca Trussardi găsi parfumuri barbati si femei. Încercați parfum italian autentic!

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde