Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Donna - EDT

Brand: Trussardi
Trussardi Donna este un parfum floral oriental pentru posete si fetele care iubesc parfum puternic si senzual. Acesta se deschide cu note de lamaie, pepene verde și yuzu și dezvoltă apoi ceai de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Trussardi Donna este un parfum floral oriental pentru posete si fetele care iubesc parfum puternic si senzual. Acesta se deschide cu note de lamaie, pepene verde și yuzu și dezvoltă apoi ceai de iasomie, floare de lotus și portocaliu. La sfârșitul anului încheie mirosul de lemn de cedru, vanilie, paciuli si lemn de santal.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

Yuzu, pepene galben, lamaie

inimă

ceai de iasomie, lotus, floare de portocal

Fundație

lemn de cedru, vanilie, patchouli, lemn de santal

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde