Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bohemian Garden - EDT

În 2016, brandul a introdus Naomi Campbell parfum următorul său femei numit Boemia Garden. Această compoziție floral-fructat se deschide cu note proaspete de lămâie, pere și piersici flori. Apoi,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2016, brandul a introdus Naomi Campbell parfum următorul său femei numit Boemia Garden. Această compoziție floral-fructat se deschide cu note proaspete de lămâie, pere și piersici flori. Apoi, cuvântul buștenilor de bumbac, trandafir, crin, iasomie si floare de portocal în inimă și în cele din urmă „a lua“ lemn de cedru, lemn de santal, mușchi, vanilie si mosc.

Compoziție

Cap

piersic floare, pere, lamaie

inimă

bumbac, trandafir, crin, iasomie, floare de portocal

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, muschi, vanilie, mosc