Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brit - EDT

Brand: Burberry
Burberry Brit miroase a esența Burberry . Natura ei este proaspătă, fără pretenții. Nu este arogant, radiază certitudinea că doar unul aduce originalitate. Acest parfum își întinde tonurile… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Burberry Brit miroase a esența Burberry . Natura ei este proaspătă, fără pretenții. Nu este arogant, radiază certitudinea că doar unul aduce originalitate. Acest parfum își întinde tonurile îndrăznețe, imprevizibile, este excentric și subtil, cu un adorabil simț al umorului britanic.

Sub tonurile sale simple, Burberry Brit se dezvăluie într-o complexitate grațioasă cu diverse tipuri de sofisticare. Acest parfum proaspăt jucăuș este verde clasic. Limba italiană orientală și perele se amestecă cu migdale verzi sexy. Căldura vine prin tonurile de bază ale ambergrisului și lemnului de mahon și duce la senzualitatea dulcei vanilie.

Compoziție

Cap

migdale verzi, iarbă de lămâie, pere, var

inimă

migdale, zahăr, bujor

Fundație

vanilie, mahon, ambergris