Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Burberry Brit - EDP

Codul produsului: pBL017

Burberry Brit - EDP

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Burberry .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BurberryBrit - EDP522.73out_of_stock

Descriere:

Parfumul Burberry Brit surprinde esența  Burberry. Cu caracter proaspăt și discret. Nu este arogant, emite siguranță și aduce originalitate. Acest parfum își extinde tonurile îndrăznețe, imprevizibile, este excentric și subtil, cu un simț britanic de umor încântător.
În tonurile simple, Burberry Brit se dezvăluie în complicații fermecătoare cu diverse sofisticări. Acest parfum proaspăt și jucăuș este un clasic verde. Lemongrass și pere orientale italiene se amesteca cu migdale sexy verzi. Căldura vine prin tonurile de bază ale lemnului de chihlimbar și de mahon și care se  direcționează spre senzualitatea vaniliei și  fasolei Tonka.

Brand:

Burberry

Secțiunea: Damă Burberry

Compoziție

Cap : Tei italian, pere de gheață,
Inimă : migdale verde, bujor alb
Fundație : Vanilie, boabe de tonka, lemn de mahon, chihlimbar
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
29 199 de produse în stocx