Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

London - EDP

Brand: Burberry
Un adevărat parfum britanic. Parfumul Burberry London surprinde și sărbătorește orașul Londra și simțul său caracteristic de stil. Parfumul a fost creat pentru o femeie care cunoaște și iubește… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Un adevărat parfum britanic. Parfumul Burberry London surprinde și sărbătorește orașul Londra și simțul său caracteristic de stil. Parfumul a fost creat pentru o femeie care cunoaște și iubește Londra cu toate excentricitățile și contradicțiile sale.

Sticla de parfum este îmbrăcată cu un motiv al unui zar tradițional mare. Cutia oglindește stilul decorației flacon, iar eticheta din țesătură creează o legătură directă cu colecția de modă din Londra. Parfumul devine acum un accesoriu vestimentar.

Burberry London este un parfum floral elegant. Notele superioare feminine de trandafir, caprifoi și mandarină evocă grădina engleză într-o dimineață spumoasă de primăvară, prospețimea aerului este indicată de mirosul de coaja de mandarină. Tonurile medii delicate și senzuale de Tiare, iasomie, bujor și clementine sunt accentuate de aroma lemnului de santal, a moscului și a pachetului, creând o aură de seducție subtilă, care completează farmecul natural al femeii.

Compoziție

Cap
trandafir, caprifoi, mandarină
inimă
iasomie, bujor, floare de tiare, clementină
Fundație

lemn de santal, mosc, patchouli