Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Burberry For Woman - EDP

Brand: Burberry
Parfum unic, divers pentru o  tânără emancipantă, care tinde  să fie ea însăși. Această femeie refuză toate trucurile și alege sanatatea, o armonie trează dintre materia caldă și părul desprins.,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfum unic, divers pentru o  tânără emancipantă, care tinde  să fie ea însăși. Această femeie refuză toate trucurile și alege sanatatea, o armonie trează dintre materia caldă și părul desprins., Radiaza prin originalitate si simplitate. Deodată apare  șocul întâlnirii neașteptate. Adiere blanda  de  fructe dulci (piersici, caise și coacăze negre) agitate  jurul inimii cu arome  de lemn moale (lemn de santal și de cedru)   se combina  cu iasomia  pentru a reda parfumului  un  ton de vanilie si mosc.

Compoziție

Cap

coacăz negru, piersic, cais, pere, bergamot

inimă

iasomie, lemn de santal, lemn de cedru

Fundație

vanilie, mosc