Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Touch For Women - EDP

Brand: Burberry
Senzualitatea  aromei este  foarte clară  din  tonuri  picante si blânde  de  coacăze negre  și măcieș. Impresia  interesanta… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Senzualitatea  aromei este  foarte clară  din  tonuri  picante si blânde  de  coacăze negre  și măcieș. Impresia  interesanta este întărită de intensitatea  tonurilor  florale. Aparte tuberoza delicata, iasomia si crinul sunt combinate cu valurile dulci de piersica și zmeură. Apogeul este atins de vanilie și cedru , pentru a sublinia prezența femeii de azi în toată complexitatea sa emoțională.

Compoziție

Cap

cassia, piper roz, mure, ulei de trandafir, California Orange

inimă

iasomie, piersica, zmeura, crin, tuberoza

Fundație

lemn de cedru, vanilie, turbă stejar