Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Narciso Rodriguez For Her - EDT

Brand: Narciso Rodriguez Cod: pNA028
Variante produs (1):

Descriere

Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette este un parfum floral-lemnos pentru femei. În capul tău vei simți o floare distinctivă (osmanthus), floare portocalie africană și bergamotă proaspătă. Inima este o combinație de mosc și ambalaj cald. Compoziția este închisă de vetiver, vanilie și patchouli.

A fost lansat în 2003.

Compoziție

Cap

parfum, floare portocalie africană, bergamotă

inimă

mosc, ambră

Fundație

vetiver, vanilie, patchouli

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez a fost născut în 1961 în New Jersey. A absolvit Școala de Design din New York si a inceput sa se dezvolte de la cariera Donna Karen si apoi la Calvin Klein și Cerrutiho la care sa dezvoltat foarte mult stilul său și a devenit un trend fierbinte în tânăra generație. În prezent, parfumuri de marca foarte popular printre celebritati din lume. Încercați mirosul de brand prea!

Narciso Rodriguez
zile
:
ore
:
minute
:
secunde