Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 - Deodorant Spray

Brand: Chanel
Acest parfum este in primul rand o poveste de dragoste si pasiune intr-o combinatie unică. Nu vei mai dori nimic altceva, o astfel de atracție magnetică are parfumul cu miros de lemn de santal,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Acest parfum este in primul rand o poveste de dragoste si pasiune intr-o combinatie unică. Nu vei mai dori nimic altceva, o astfel de atracție magnetică are parfumul cu miros de lemn de santal, iasomie si vetiver. Chanel No. 5 are puterea magică de a învălui o femeie in eleganță și rafinament. De fiecare dată când purtați acest simbol al feminității, exprimati un moment seducător. Probabil cel mai faimos parfum ,a fost inclus în Hall FiFi of Fame din anul 1987.

Parfumul a fost introdus pe piată în anul 1921.

Compoziție

Cap

nerol din flori de portocal amar, ylang-ylang, aldehide

inimă

iasomie, trandafir

Fundație

lemn de santal, vetiver, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde