Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Black XS For Her - EDT

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR035
Variante produs (2):

Descriere

Dupa marele succes parfum bărbați negru XS fost în luna mai 2007, a lansat, de asemenea, omologul său de sex feminin - parfum negru XS pentru ei. Este un parfum modern, care iese in evidenta extrem de delicata aroma floral-fructat.

Negru XS este compus dintr-un ton de afine grațios presărat cu piper roz, care se deschide poarta procesiune florale trandafir, negru violet și cacao. Substratul este format din mireasma patchouli arzînd cu electrifiante vanilie neagra.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

piper roz, afine

inimă

trandafir, negru violet, cacao

Fundație

note lemnoase, paciuli, vanilie

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne