Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Olympea - EDP

Brand: Paco Rabanne
Deveniți zeița Olimpului cu un miros unic, care este întruchiparea senzualității și a feminității. Olympea este un parfum oriental-floral, lemnos, pentru fete și femei care iubesc parfumurile… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Deveniți zeița Olimpului cu un miros unic, care este întruchiparea senzualității și a feminității. Olympea este un parfum oriental-floral, lemnos, pentru fete și femei care iubesc parfumurile excentrice și de lungă durată! Lăsați-va purtată de tonurile sale calde!

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2015.

Compoziție

Cap

iasomie alba, floare de ghimbir, mandarina

Inimă

vanilie, sare

Fundație

lemn de cașmir, lemn de santal, chihlimbar