Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pleats Please - EDT

Brand: Issey Miyake
Marca Issey Miyake lansat in Pleats parfumurile 2012 de femei Vă rugăm - acesta este un parfum floral-fructat. Issey Miyake inspirat materiale cutat și culori luminoase și transmite acest stil &icirc… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Marca Issey Miyake lansat in Pleats parfumurile 2012 de femei Vă rugăm - acesta este un parfum floral-fructat. Issey Miyake inspirat materiale cutat și culori luminoase și transmite acest stil în Pleats Vă rugăm parfum. Pliseuri Vă rugăm accentuează culoarea și vitalitatea, este destinat fetelor bazate pe optimism și femeile cu un simț al umorului.

Compoziție

Cap

pară

inimă

bujor, mazăre verde, indol

Fundație

patchouli, lemn de cedru, vanilie, mosc