Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Poeme - EDP

Brand: Lancome
Lancome Poeme este un parfum bogat, floral-oriental, liric, senzual și îmbătător. Cu o aroma  dominată florală. În primul rând se deschid notele de  mac   proaspăt de Himalaya și  Datura sublimă,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Lancome Poeme este un parfum bogat, floral-oriental, liric, senzual și îmbătător. Cu o aroma  dominată florală. În primul rând se deschid notele de  mac   proaspăt de Himalaya și  Datura sublimă, apoi apare duetul din  flori albe și galbene (mimosa, narcis, frezie, trandafir). Notele de bază contin tonuri de vanilie.

Parfumul  a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

Mac de Himalaya, Datura

inimă

trandafiri, frezii, narcise, mimoza

Fundație

vanilie

Parametrii

Origine
Franceză