Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Homme - EDT

Brand: Prada
Noua pentru 2016 bărbați de la marca Prada e L´ Homme Prada . Acest parfum chypro- lemnos este masculin, original si atemporal. Acesta combină ingrediente cum ar fi patchouli, lemn de cedru, violete,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Noua pentru 2016 bărbați de la marca Prada e L´ Homme Prada . Acest parfum chypro- lemnos este masculin, original si atemporal. Acesta combină ingrediente cum ar fi patchouli, lemn de cedru, violete, geranium, chihlimbar, iris, neroli si piper.

Compoziție

Cap

neroli, piper

inimă

violet, muscata, chihlimbar, iris

Fundație

patchouli, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde