Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure Woman - EDT

Brand: Bruno Banani
Acest parfum cu siguranta nu  vă va lasa rece. A  fost creat pe baza imaginației  femeiești! Acesta este destinat pentru  doamnele caracterul   de lup in blana de oi, care prin pasiunea sa, sunt … Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Acest parfum cu siguranta nu  vă va lasa rece. A  fost creat pe baza imaginației  femeiești! Acesta este destinat pentru  doamnele caracterul   de lup in blana de oi, care prin pasiunea sa, sunt  încrezătoare  și știu cum să se folosească în mod corespunzător  de forma de  înger sau diavol ". Și ceea ce  cel este important, nu iau totul prea în serios. Parfumul  Bruno Banani Pure Woman,  pentru o diavoliță adevarata, este ambalat intr-un flacon roșu original, in cutie tipica pentru   Bruno Banani.

Compoziție

Cap

afreziei, mandarine, coacăze negre

inimă

cyclamen, bujor, mango

Fundație

vanilie, note lemnoase, ambra