Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Woman´s Best - EDT

Brand: Bruno Banani
Woman ´s Best de Bruno Banani este un parfum nou plin de fructe suculente. La început, vă veți bucura de note proaspete de grapefruit, portocale și piersici. parfum de inima este format din rodie,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Woman ´s Best de Bruno Banani este un parfum nou plin de fructe suculente. La început, vă veți bucura de note proaspete de grapefruit, portocale și piersici. parfum de inima este format din rodie, șerbet de pere și trandafiri. Practic, puteți găsi lemn de santal, fatole Tonka si panna cotta cu fructe de pădure. Woman ´s Best este desert, pe care nici o femeie nu a putut rezista.

Compoziție

Cap

grapefruit roz, portocaliu, piersic

inimă

rodie, șerbet de pere, trandafir

Fundație

panna cotta cu fructe de pădure, lemn de santal, boabe de tonka