Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polo Red - EDT

Brand: Ralph Lauren
Aroma de marca Ralph Lauren Polo Red arată flacără feroce energic și pasional care symplizuje forta, rezistenta si efervescență. Este o aromă-lemnos picant cu un indiciu de picanterie. Inspirația… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aroma de marca Ralph Lauren Polo Red arată flacără feroce energic și pasional care symplizuje forta, rezistenta si efervescență. Este o aromă-lemnos picant cu un indiciu de picanterie. Inspirația parfum este viteza furios mașini puternice, pasiune, frumusete si senzualitate. Acest parfum este pentru oameni care doresc nu pretinde să arate propriul stil și pasiune.

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit, afine, lamaie

inimă

salvie, șofran

Fundație

chihlimbar, note lemnoase, cafea

zile
:
ore
:
minute
:
secunde