Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daarej Pour Homme - EDP

Brand: Rasasi Cod: pRSS000

Descriere

Daarej Pour Homme este un parfum oriental-picant pentru bărbați. Capul conține cardamom, pelin și semințe de chimen, iar în inimă veți găsi trandafir și rădăcină de iris. Compoziția se încheie cu vanilie, mosc, ambră, fasole tonka și lemn de santal.

 

Compoziție

Cap

cardamom, pelin, semințe de chimen

inimă

trandafir, rădăcină de iris

Fundație

lemn de santal, patchouli, ambră, mosc, vanilie, fasole tonka

Parametrii

Origine
Arabă și orientală

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Rasasi

Rasasi Perfumes Industry LLC este o afacere de familie din Dubai, fondată în 1979 de renumitul om de afaceri Abdul Razzak Kalseka. Compania a construit o poziție semnificativă pe piață în timpul existenței sale. A reușit să creeze unele dintre cele mai exclusive parfumuri care au devenit un sinonim la nivel mondial pentru calitate, lux și eleganță. Brandul va încânta atât aromele clasice orientale, cât și esențele aromate mai ușoare și proaspete, cu o notă de exotism.

...Mărimi
Rasasi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde