Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roberto Cavalli Uomo - EDT

Uomo de Roberta Cavalliho parfum unic pentru bărbați. Este neobișnuit picant florale. Se compune dintr-un șofran negru si mov. În plus, zahărul și levadnule. La final veți obține cedru, paciuli si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Uomo de Roberta Cavalliho parfum unic pentru bărbați. Este neobișnuit picant florale. Se compune dintr-un șofran negru si mov. În plus, zahărul și levadnule. La final veți obține cedru, paciuli si boabe de tonka. Este exterior exclusivă care nu te va lăsa în jos atunci când aveți nevoie pentru a impresiona.

Compoziție

Cap

Crocus violet negru

inimă

zahăr, lavandă

Fundație

cedru, paciuli, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde