Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rochas Man - EDT

Brand: Rochas
Mens parfum oriental proaspat care celebrează angajamentul de foc și gheață, aderarea la un tradiție de modernitate stricte și absolut. A hit-uri vă place un șurub două tonuri contrastante complet -… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mens parfum oriental proaspat care celebrează angajamentul de foc și gheață, aderarea la un tradiție de modernitate stricte și absolut. A hit-uri vă place un șurub două tonuri contrastante complet - lavanda aromă densă și intensă de cafea. Tu nu poate rezista că bărbăția! Ea simbolizează subtilitatea de amestecare și energia vitală. Dezvoltarea Treptat primele flori ale primăverii ca anticiparea incantati de partid viitoare.

Parfum a fost lansat in 1999.

Compoziție

Cap

lavanda, bergamot

inimă

mosc, iasomie, lacramioare

Fundație

lemn de santal, ambra, cafea, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde