Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

F By Ferragamo Free Time - EDT

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA100
Variante produs (3):

Descriere

F By Ferragamo Timpul liber Pour Homme combină eleganța naturală a lui Farragamo cu casualitatea și o nuanță de lume. Rezultatul este un parfum perfect pentru un om care își gestionează propria viață și care este capabil să evocă un spirit prietenos oriunde prin prezența sa. Stilul său este foarte informal, de parcă nu ar fi plin de îndatoriri pentru el în fiecare zi, ci doar o altă aventură. Albastrul bleu ilustrează cu exactitate ideea unui stil de viață relaxat și rafinat.

Nuanța de albastru deschis surprinde în mod ideal lejeritatea și centura albastră, care înfășoară flaconul, accentuează atingerea prospețimii. La capătul centurii, o placă metalică cu logo-ul Pour Homme clipește mat, confirmând - ca simbol al masculinității - semnătura inconfundabilă a colecției. Cutia de hârtie în culoarea albă sofisticată este fabricată 100% în Italia. Materialul utilizat este certificat de Consiliul Silvic (FSC). Partea dreaptă a cutiei în nuanța albastră sporește senzația de prospețime.

Parfumul a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

ghimbir, lamaie

inimă

cardamom, piper roz

Fundație

vetiver, mosc, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

...Mărimi
Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde