Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

F By Ferragamo Pour Homme - EDT

Salvatore Ferragamo este F By Ferragamo Pour Homme - parfum pentru bărbați plini de energie interesante. Fără a provoca o atenție nejustificată, este în măsură să complet captivat. Radiaza… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Salvatore Ferragamo este F By Ferragamo Pour Homme - parfum pentru bărbați plini de energie interesante. Fără a provoca o atenție nejustificată, este în măsură să complet captivat. Radiaza senzualitate si pasiune irezistibil. F Prin Ferragamo Pour Homme este esența energiei oamenilor celebri hýřícího. Ea întruchipează un amant fantastic, care este capabil de a experimenta pe deplin dragoste fără a se încerca în nici un fel să-și ascundă sentimentele.

Parfum a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

lavanda, mar

inimă

piper negru din Madagascar

Fundație

chihlimbar, piele

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde