Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Uomo - EDT

Barbat - acest lucru este masculin, oriental-lemnos si parfum proaspat de Salvatore Ferragamo, care a fost creat în 2016 de către Alberto Morillas și Aurelien Guichard. În introducere combină… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Barbat - acest lucru este masculin, oriental-lemnos si parfum proaspat de Salvatore Ferragamo, care a fost creat în 2016 de către Alberto Morillas și Aurelien Guichard. În introducere combină bergamot, cardamom, piper negru, în inima de ambră, tonuri dulci de flori de portocal și boabe de tonka în cele din urmă, rozvoní lemn de santal și lemn de cașmir.

Compoziție

Cap

bergamot, cardamom, piper negru

inimă

ambră, tonuri dulci de flori de portocal

Fundație

fasole Tonka, lemn de santal, lemn de cașmir

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde