Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Uomo Casual Life - EDT

Uomo Casual Life este un parfum lemnos-aromatic pentru bărbați. Capul este format din frunze de lămaie, cardamom și viorele. Veți simți în inimă cafea, ambrox și geranium. Baza este realizată din… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Uomo Casual Life este un parfum lemnos-aromatic pentru bărbați. Capul este format din frunze de lămaie, cardamom și viorele. Veți simți în inimă cafea, ambrox și geranium. Baza este realizată din mosc, lemn de cașmir și extract de cedru alb.

Parfumul a fost lansat pe piată în anul 2017.

Compoziție

Cap

lămâie, frunze de viorele, cardamom

inimă

cafea, ambroxan, pelargonium

Fundație

mosc, lemn de cedru alb, lemn de cașmir

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde