Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Signorina - EDP

Signorina de marca Salvatore Ferragamo este frumos parfum, floral-fructat pentru toate femeile care iubesc confortul. Introducerea de parfum introduce combinații de piper roz si inima coacaze rosii… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Signorina de marca Salvatore Ferragamo este frumos parfum, floral-fructat pentru toate femeile care iubesc confortul. Introducerea de parfum introduce combinații de piper roz si inima coacaze rosii ascunde trandafir, bujor si iasomie si baza includ mosc, paciuli si Panacota. Parfum creat Sophie Labbe si Juliette Karagueuzoglou.

Acesta a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

piper roz, coacăz roșu

inimă

iasomie, trandafir, bujor

Fundație

mosc, patchouli, panacotta

Parametrii

Origine
Italiană