Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Signorina - EDT

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA126
Variante produs (3):

Descriere

Apă de toaletă Signorina este inspirată de notele de aburi de orez vopsite cu feminitatea trandafirului și a fructelor pe bază de lemn lăptos. Juicy lychee și pasta de grapefruit delicioasă formează o aromă naturală de aromă. Inima este un voal delicat de tonuri de vapori de orez și trandafiri proaspeți cu textura matasoasă. Smalț și dependență de spumă de lapte se dezvoltă prin caracterul ambra-lemnos de cașmir ...

Lansat în 2012.

Compoziție

Cap

grapefruit, lychee

inimă

orez, trandafiri

Fundație

lemn cașmir, spumă de lapte

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde