Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Signorina Eleganza - EDP

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA121
Variante produs (4):

Descriere

Elegance străbate întreaga creație de Salvatore Ferragamo. Apă parfum in cinstea ei a fost lansat Signorina Eleganza, parfum de lux, care celebrează farmecul feminin si seductie. Note proaspete de grapefruit și pere sunt preludiul plin de viață și de stimulare. Migdale si osmanthus aurii o inimă încă intens delicată și să dea o notă de lux indulgent. Notele de baza de patchouli și pielii uscate produce un efect care lasă un parfum seducător și lungite pe piele.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, pere

inimă

migdale, osmanthus

Fundație

patchouli, piele

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde