Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Signorina Eleganza - EDP

Elegance străbate întreaga creație de Salvatore Ferragamo. Apă parfum in cinstea ei a fost lansat Signorina Eleganza, parfum de lux, care celebrează farmecul feminin si seductie. Note proaspete de… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Elegance străbate întreaga creație de Salvatore Ferragamo. Apă parfum in cinstea ei a fost lansat Signorina Eleganza, parfum de lux, care celebrează farmecul feminin si seductie. Note proaspete de grapefruit și pere sunt preludiul plin de viață și de stimulare. Migdale si osmanthus aurii o inimă încă intens delicată și să dea o notă de lux indulgent. Notele de baza de patchouli și pielii uscate produce un efect care lasă un parfum seducător și lungite pe piele.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, pere

inimă

migdale, osmanthus

Fundație

patchouli, piele

Parametrii

Origine
Italiană