Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lovely - EDP

Primul său parfum lansat steaua sexului seria de cult și City Sarah Jessica Parker. Aroma de actrițe celebre poartă numele de "grațios" și exact ca ei, de asemenea. Timeless, elegant si foarte… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Primul său parfum lansat steaua sexului seria de cult și City Sarah Jessica Parker. Aroma de actrițe celebre poartă numele de "grațios" și exact ca ei, de asemenea. Timeless, elegant si foarte feminina parfum Lovely este un amestec de orhidee, patchouli, ambra alba, mosc pasional cu o picătură de mandarine suculente, bergamot, lemn de trandafir si lavanda proaspete. "Crearea de parfum personalizat a fost visul meu pe tot parcursul vieții", spune fashion icon blond. "Am vrut un parfum care va fi pentru toate femeile de la 17 până la 107 de ani." Apariția de parfum cu Sarah foarte activ implicat. Sama ingrediente amestecate, a sugerat o sticlă și, desigur, a jucat un rol major în convingător îmbrăcat ca balerină într-o culoare roz blând.

Parfum a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, mar, orhidee

inimă

paciuli, trandafir si lemn de cedru

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde