Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scandal - EDP 80 ml + loțiune de corp 75 ml

Scandal parfum de la marca de moda Jean Paul Gaultier este chypro- floare. combină handily roșu Gardenia și portocaliu în introducere, apoi se extinde si patchouli miere aroma concluzie parfum de… Descriere și parametrii

Descriere

Scandal parfum de la marca de moda Jean Paul Gaultier este chypro- floare. combină handily roșu Gardenia și portocaliu în introducere, apoi se extinde si patchouli miere aroma concluzie parfum de parfumare fix. Nasul parfum este Daphne Bugey.

 

 

Acesta a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Cap

portocaliu roșu, gardenie

inimă

miere p>

Fundație

Patchouli

Parametrii

Origine
Franceză