Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuderia Red - EDT

Brand: Ferrari Cod: pFR110
Variante produs (1):

Descriere

Ferrari Scuderia Red este succesorul parfum clasic Ferrari Red. Culoarea roșie inerentă a brandului Ferrari , precum și flacoanele de parfum Ferrari , plin de linii geometrice. Cap de parfum picant, o inimă florale și o bază lemnoasă creează un parfum frumos armonios si senzual, cu un efect mai cald.

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

galbanum, menta, bergamot

inimă

geranium, iasomie, nucsoara

Fundație

vanilie, lemn de santal, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Ferrari

În stabil Ferrari nu mai arata ture numai rapid, precum și un sortiment de produse diferite pentru bărbați. In zilele noastre, puteți cumpăra marca Ferrari si parfumuri, textile, electronice, ceasuri si multe. Arome Ferrari sunt pentru oameni care voluntar pentru a construi pe start. Pentru cei care iubesc masinile, viteza, adrenalina, imaginea lui, și nu se tem să-l arate. Puteți cu ei pentru a depăși limitele posibilităților umane. Parfum Ferrari dezvaluie omului senzualitate lui. Ei au stil și individualitate.

Mai multe despre marca si produsele noastre revista.

Ferrari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde