Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuderia Red - EDT

Brand: Ferrari
Ferrari Scuderia Red este succesorul parfum clasic Ferrari Red. Culoarea roșie inerentă a brandului Ferrari , precum și flacoanele de parfum Ferrari , plin de linii geometrice. Cap de parfum picant,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Ferrari Scuderia Red este succesorul parfum clasic Ferrari Red. Culoarea roșie inerentă a brandului Ferrari , precum și flacoanele de parfum Ferrari , plin de linii geometrice. Cap de parfum picant, o inimă florale și o bază lemnoasă creează un parfum frumos armonios si senzual, cu un efect mai cald.

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

galbanum, menta, bergamot

inimă

geranium, iasomie, nucsoara

Fundație

vanilie, lemn de santal, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde