Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Izia - EDP

Brand: Sisley
Sisley Izia este un parfum pentru fiecare femeie modernă. Capul este format din aldehide, bergamot alb și piper roz. Într-o inimă pură florală, se combină trandafiri, angelica, iasomie, bujor și crin… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Sisley Izia este un parfum pentru fiecare femeie modernă. Capul este format din aldehide, bergamot alb și piper roz. Într-o inimă pură florală, se combină trandafiri, angelica, iasomie, bujor și crin din vale. Baza este apoi completată cu ambră, împreună cu lemn de cedru și mosc.

Parfumul a fost lansat în anul 2017, iar nasul său este Amandine Clerc-Marie.

Compoziție

Cap

aldehide, bergamot alb, piper roz

inimă

trandafiri, tonuri florale, angelica, iasomie, bujor, crin din vale

Fundație

ambră, lemn de cedru, mosc