Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Oud Wood - EDP

Brand: Tom Ford Cod: pTF013
Variante produs (3):

Descriere

Orion-parfum de lemn pentru Tom Ford și Oud Wood este bazat pe lemn prețios de agar. Acest parfum luxos îmbină sunetele lemnoase de lemn de santal și lemn roz și se combină cu tonuri condimentate de piper și cardamom pentru a forma o combinație irezistibilă. Totul închide tonurile calde de vanilie și chihlimbar.

A fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

cardamom, lemn de trandafir brazilian, piper chinezesc

inimă

lemn de agar, lemn de santal, vetiver

Fundație

vanilie, chihlimbar, boabe de tonka

Brand: Tom Ford

Tom Ford este o designer de moda american și regizor, care este cunoscut în primul rând pentru munca sa în casa de moda Gucci și la întemeierea brandului Tom Ford. Născut în 1961, în Austin, dar a crescut în Texas și New Mexico. Un an și jumătate el a petrecut la Paris, unde a lucrat ca stagiar in casa presa departament de moda Chloe. Sortimentul de marcă ochelari de soare Tom Ford și include nu numai haine, ci, de asemenea, parfum!

Tom Ford
zile
:
ore
:
minute
:
secunde