Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tous - EDT

Brand: Tous
În 2002, Tous a introdus parfumul pentru femei Tous . Acest parfum floral se deschide cu tonuri de bergamot, casi (frunze de coacăze negre), frunze de coriandru și viorele. Trandafirul, gardenia,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2002, Tous a introdus parfumul pentru femei Tous . Acest parfum floral se deschide cu tonuri de bergamot, casi (frunze de coacăze negre), frunze de coriandru și viorele. Trandafirul, gardenia, iasomia și bujorul se amestecă în inimă și, în cele din urmă, mirosul se fixează cu mosc în combinație cu lemn de cedru și iris.

Compoziție

Cap

frunze de viorele, bergamot, frunze de coacăze negre, coriandru

inimă

trandafir, gardenie, iasomie, bujor

Fundație

mosc, lemn de cedru, iris

zile
:
ore
:
minute
:
secunde