Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Urban Life Woman - EDT

Brand: Tom Tailor Cod: pTT048
Variante produs (1):

Descriere

Femeia vieții urbane a brand-ului Tom Tailor este un parfum floral-fructat pentru fete si femei care iubesc parfum proaspat si aerisit. În centrul prezentei amestec de mandarine, portocale si coacaze rosii - după semnele verbale ale inimii compuse din piersica, iasomie si flori de portocal, și în final încununat de mirosul de vetiver, caramel, lemn de guaiac si paciuli.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

mandarine, portocale, coacăze roșii

inimă

iasomie, piersica, flori de portocale

Fundație

vetiver, caramel, patchouli, lemn de guaiac

Produkt je také v sekcích

Brand: Tom Tailor

Companie Tom Tailor a fost fondat de Hans-Heinrich Pünjerem în 1962 în Hamburg, Germania, sub denumirea comercială Henke & CO. În 1965, Uwe Schroeder servește mai târziu în calitate de președinte, el devine un membru al conducerii. În 1979 a introdus prima colectie sub brandul Tom Tailor. Produse sub marca Tom Tailor sunt vândute în mai mult de 45.000 de magazine in 80 de tari, inclusiv 6.150 de magazine în 35 de țări fac parte din rețeaua de magazine de brand Tom Tailor. Marca oferă o gamă largă de ceasuri.

Mai multe despre brandul Tom Tailor fi găsite în nostru revista.

Tom Tailor
zile
:
ore
:
minute
:
secunde