Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Valentina - EDP

Brand: Valentino
Mirosul Valentina de la marca Valentino este inspirat de arome din Italia și, în special de metropola Roma. Valentina este un parfum proaspăt, floral-fructat, oriental, plin de contradicții și, în… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Mirosul Valentina de la marca Valentino este inspirat de arome din Italia și, în special de metropola Roma. Valentina este un parfum proaspăt, floral-fructat, oriental, plin de contradicții și, în același timp delicat, puternic, elegant, senzual, rebel și vesel.

Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

bergamota,

inimă

iasomie, flori de portocal, tuberoza, fragi

Fundație

mosc, ambra, vanilie, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Italiană