Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versace Pour Homme Oud Noir - EDP

Brand: Versace
Apus de soare uluitoare în deșert, și briza calda in aer este inspirația acestui parfum unic, care oferă un sentiment de bunăstare. Parfumul este destinat în primul rând pentru toți iubitorii de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apus de soare uluitoare în deșert, și briza calda in aer este inspirația acestui parfum unic, care oferă un sentiment de bunăstare. Parfumul este destinat în primul rând pentru toți iubitorii de arome orientale și bărbaților cu personalitate puternica. Aroma senzuală și îmbătător Versace Pour Homme Noir Oud este aproape afrodisiac.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

piele, lemn de agar

inimă

note lemnoase orientale

Fundație

condimente

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde