Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Voyage Sport - EDT

Brand: Nautica
Parfumul de la marca Voyage Sport Nautica este proaspat, lemnos parfum pentru barbati, care a fost introdus pentru prima dată în 2016 și. Acesta combină introducerea de tonuri de citrice, coriandru,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul de la marca Voyage Sport Nautica este proaspat, lemnos parfum pentru barbati, care a fost introdus pentru prima dată în 2016 și. Acesta combină introducerea de tonuri de citrice, coriandru, sare de mare și la mare - după inima jurnal cuvânt constând din frunze de palmier, nucșoară, mere și piper verde. La încheierea mirosului fix de patchouli, vetiver, mosc si lemn rosu brazilian.

Compoziție

Cap

citrice, coriandru, sare de mare, tonuri de mare

inimă

frunze de palmier, nucșoară, mar, ardei gras

Fundație

paciuli, vetiver, mosc, lemn rosu brazilian

zile
:
ore
:
minute
:
secunde