Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mon Paris - EDP

Dazzling parfum care este o interpretare moderna a iubirii, libertate, loialitate și puterea. Scent pe care - l apăsat la el, Mon Paris de Yves Saint Laurent și. Chypre fructat, plin de pasiune și… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Dazzling parfum care este o interpretare moderna a iubirii, libertate, loialitate și puterea. Scent pe care - l apăsat la el, Mon Paris de Yves Saint Laurent și. Chypre fructat, plin de pasiune și dragoste copleșitoare.

În primul rând vă simțiți un coș cu fructe umplute cu căpșuni, zmeură, pere, bergamot, portocala, mandarine și Calon. Inima se deschide în floare Datura, bujor, floare de portocal, iasomie Sambac și Sambac chineză. Se încheie cu indonezian paciuli, mosc, ambroxane, paciuli, cedru, mușchi și vanilie.

Scent creat în 2016 de către Olivier Cresp, Harry Fremont și Dora Baghriche.

Compoziție

Cap
căpșuni, zmeură, pere, bergamot, calone, portocala, mandarin
inimă
Datura, bujor, floare de portocal, iasomie Sambac, Sambac chineză
Fundație
Indoneziană paciuli, mosc, ambroxane, paciuli, cedru, mușchi, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde