Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rive Gauche - EDT

Rive Gauche este o stare de spirit, atitudine față de viață, stil de viață. Rive Gauche întruchipează mirosul unei femei complet independente și curajoasă. Ea este liberă, sexy și imprevizibilă; Rive… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Rive Gauche este o stare de spirit, atitudine față de viață, stil de viață. Rive Gauche întruchipează mirosul unei femei complet independente și curajoasă. Ea este liberă, sexy și imprevizibilă; Rive Gauche exprimă însăși esența modernității veșnice a lui YSL. De la începuturile sale, acest parfum revoluționar și-a păstrat puterea excepțională și nu a renunțat la designul original al sticlei.

Parfumul a fost introdus pe piată în anul 1970!

 

Compoziție

Cap

bergamot, aldehide, ylang-ylang, frezie

inimă

trandafir, iasomie

Fundație

vetiver, mosc, mirt

Parametrii

Origine
Franceză